Er zijn 693 resultaten gevonden

door Peerke1960
01 aug 2021, 22:31
Forum: Andere speed pedelec merken
Onderwerp: Zaterdag 31 juli: Ellio test-event Leuven
Reacties: 14
Weergaves: 368

Re: Zaterdag 31 juli: Ellio test-event Leuven

Hoe sympathiek ook, zonder goede dealerondersteuning begin ik er niet aan. Verder wil ik ook zien hoe de fiets zich termijn houdt. Hoe de fiets eruit ziet, tja………. Uiteindelijk telt voor mij degelijkheid, actieradius, praktische inzetbaarheid en kracht. In deze volgorde. Een aantal betrouwbare revie...
door Peerke1960
01 aug 2021, 16:52
Forum: Andere speed pedelec merken
Onderwerp: Zaterdag 31 juli: Ellio test-event Leuven
Reacties: 14
Weergaves: 368

Re: Zaterdag 31 juli: Ellio test-event Leuven

1150 Wh en max 80 km bereik bij 40 km per uur. Das niet verkeerd!
Mvg Peter
door Peerke1960
01 aug 2021, 16:47
Forum: Andere speed pedelec merken
Onderwerp: Zaterdag 31 juli: Ellio test-event Leuven
Reacties: 14
Weergaves: 368

Re: Zaterdag 31 juli: Ellio test-event Leuven

Leuk verhaal Tony. En nu nog naar Nederland. Ik zal mn fm eens vragen of hij geen belangstelling heeft deze fietsen te leveren🥰. Zou toch een mooie aanvulling zijn op zijn leveringsprogramma.
Wat is de actie radius van deze fietsen ook al weer? Zit toch een 1200 Wh in dacht ik?
Groetjes, Peter
door Peerke1960
01 aug 2021, 16:38
Forum: Algemeen
Onderwerp: Welkom op Speed Pedelec Review! Stel je even voor.
Reacties: 1790
Weergaves: 541120

Re: Welkom op Speed Pedelec Review! Stel je even voor.

Welkom, ik ben benieuwd naar je ervaringen. Volgens mij zijn er nog niet veel mensen hier die op deze fiets rijden en hun ervaringen delen
Met vriendelijke groeten, Peter
door Peerke1960
31 jul 2021, 17:21
Forum: Stromer techniek
Onderwerp: Cassette loopt aan ...
Reacties: 7
Weergaves: 193

Re: Cassette loopt aan ...

Volgens mij niks aan de hand. Achteruit trappen met een derailleur betekent bij mij vaak dat de ketting er uiteindelijk af loopt. Zal wel iets met de gehele constructie van de derailleur te maken hebben . De techneuten weten vast wel waarom.
Met vriendelijke groeten, Peter
door Peerke1960
30 jul 2021, 23:47
Forum: Stromer ST1 | ST2 (2019 - heden)
Onderwerp: Ervaringen met de nieuwe ST1 tot nu toe
Reacties: 405
Weergaves: 113375

Re: Ervaringen met de nieuwe ST1 tot nu toe

61047116a84c3-3392D315-73E9-4BCE-B6EF-DFD74577F6AB.jpeg
61047116a84c3-3392D315-73E9-4BCE-B6EF-DFD74577F6AB.jpeg (496.78 KiB) 100 keer bekeken
Wederom een bergje beklommen. En wederom 10 meter onder de top een temperatuur melding. Ik heb overigens nog nooit zoveel gebruik gemaakt van mijn grote tandwielen. P.s. sorry voor het gekantelde beeld.
Groetjes, Peter
door Peerke1960
29 jul 2021, 13:12
Forum: Stromer ST1 | ST2 (2019 - heden)
Onderwerp: Ervaringen met de nieuwe ST1 tot nu toe
Reacties: 405
Weergaves: 113375

Re: Ervaringen met de nieuwe ST1 tot nu toe

Lekker mn banaan mee naar Duitsland, aan de Weser. Omdat je in Duitsland ook niet op de fietspaden mag rijden zoek ik de kleinere veldwegen op waar het verkeer niet met 80 plus voorbij raast. Ik merk dat ik in Nederland wel verwend ben met goede fietspaden en een fijnmazig wegennet. Hier over de doo...
door Peerke1960
20 jul 2021, 13:56
Forum: Algemeen
Onderwerp: Zondag 29 augustus 2021: Stromer Universe Public Day in Genk (BE)
Reacties: 14
Weergaves: 575

Re: Zondag 29 augustus 2021: Stromer Universe Public Day in Genk (BE)

Houd mij op de hoogte. Ik kan helaas niet, jammer
Mvg Peter
door Peerke1960
14 jul 2021, 22:58
Forum: Algemeen
Onderwerp: Welkom op Speed Pedelec Review! Stel je even voor.
Reacties: 1790
Weergaves: 541120

Re: Welkom op Speed Pedelec Review! Stel je even voor.

@Stromeur, vraag het eens aan de boys van Vietz. Die hebben uit gezocht hoeveel procent van de door hun geleverde Stromers defecten hadden. Ik heb de cijfers niet meer paraat.
Groeten, Peter