Er zijn 854 resultaten gevonden

door Free2be
27 sep 2020, 09:39
Forum: Speed pedelec leasen, wetgeving, verzekeren
Onderwerp: Verlengen garantie stromer
Reacties: 39
Weergaves: 11842

Re: Verlengen garantie stromer

Vandaag een email ontvangen van Stromer, of ik een waarborg van 1 jaar wens af te sluiten voor een prijsje..269€.
Wat is jullie mening? Vermits ik geen groot gebruiker ben en op 2 jaar amper 2000km op de teller heb staan. Lijkt me deze optie geen goede keuze.
door Free2be
26 sep 2020, 09:55
Forum: Stromer ST3 | ST5 (2018 - heden)
Onderwerp: Rij-tips en ervaring
Reacties: 30
Weergaves: 9056

Re: Rij-tips en ervaring

Je moet eens op zoek gaan voor een momentsleutel waar je ook linkse draad schroeven mee op koppel kan zetten.. :oops:
door Free2be
26 sep 2020, 09:26
Forum: Stromer ST3 | ST5 (2018 - heden)
Onderwerp: Iemand een idee: afdekplaat controllervak krom
Reacties: 108
Weergaves: 31577

Re: Iemand een idee: afdekplaat controllervak krom

Het gevoel dat ze bij Stromer heel wat duur testen hebben over het hoofd gezien...Hopelijk blijven ze zich inzetten om deze euvels naar behoren aan te pakken.
door Free2be
26 sep 2020, 09:13
Forum: Stromer ST3 | ST5 (2018 - heden)
Onderwerp: Teleurstelling met de ST3 in de vakantie
Reacties: 52
Weergaves: 10855

Re: Teleurstelling met de ST3 in de vakantie

Jammer te lezen, dat je avontuur niet een succes was. Ook ik heb de complete acherrem hendel dienen te laten vervangen omwille van lekkage, geen gekke dingen mee gebeurt..Tot nu toe, blijft alles remmen zoals het hoort. Een vermelding dat ook je motor een te hoge temperatuur bereikt zou er zeker moe...
door Free2be
27 mei 2020, 11:43
Forum: Speed pedelec routes
Onderwerp: Routeplanner voor S-pedelec
Reacties: 32
Weergaves: 14642

Re: Routeplanner voor S-pedelec

Mooi verslag kaayman52. Maar om het voorgestelde te gaan gebruiken op Belgisch grondgebied..
door Free2be
22 mei 2020, 12:45
Forum: Stromer ST3 | ST5 (2018 - heden)
Onderwerp: Iemand een idee: afdekplaat controllervak krom
Reacties: 108
Weergaves: 31577

Re: Iemand een idee: afdekplaat controllervak krom

Als er warmte verschillen mee gemoeid raken, zal ze terug open staan. Bij mij werken de 2 stroken dubbelzijdige tape, dewelke de FM heeft aangebracht nog steeds naar behoren. Zolang er geen verbeterde versie komt van het misbaksel ga ik niet onnodig blijven switchen.
door Free2be
22 mei 2020, 12:39
Forum: Stromer ST3 | ST5 (2018 - heden)
Onderwerp: Wiel ST3 demonteren
Reacties: 112
Weergaves: 43731

Re: Wiel ST3 demonteren

Is ook het best dat je je ketting van je fiets ontspant en de ketting legt op het kleinste tandwiel, als hij voor 'n lange tijd ongebruikt blijft.
door Free2be
20 mei 2020, 17:27
Forum: Speed pedelecs in de media
Onderwerp: België overweegt snelheidsbeperking voor speed-pedelecs op fietspaden
Reacties: 30
Weergaves: 7979

Re: België overweegt snelheidsbeperking voor speed-pedelecs op fietspaden

Alles hangt aan regeltjes, wetjes en allerminst gezond verstand. Net zoals je verplicht bent om een plaatje aan je aanhanger tot max. 750kg te timmeren, wat je er op zet, maakt niets uit, je naam van je kat of de maat van je schoenen..en ze hebben er al flink ingehakt, diegene die met hun karretje a...
door Free2be
20 mei 2020, 17:18
Forum: Algemeen
Onderwerp: Welkom op Speed Pedelec Review! Stel je even voor.
Reacties: 1790
Weergaves: 541058

Re: Welkom op het Stromer Forum! Stel je even voor.

Proficiat gewenst aan de nieuwe Stromer bezitters, veel veilige fiets kilometers gewenst met jullie aanwinst! :ay
door Free2be
01 mei 2020, 07:51
Forum: Speed pedelec accessoires en kleding
Onderwerp: DHZ Fiets Standaard
Reacties: 2
Weergaves: 1151

Re: DHZ Fiets Standaard

Creatieve ingeving! :ay